Materijali na mrežnim stranicama društva KOPOS KOLIN a.s. zaštićeni su autorskim pravima. Svi materijali namijenjeni su za nekomercijalnu uporabu. Ovi uvjeti valjani su za mrežne stranice na svim jezicima.

Zadržavamo sva prava.

Materijali su dostupni isključivo za nekomercijalnu i osobnu uporabu. Suglasni ste s obvezom čuvanja svih autorskih prava. Dužni ste poštovati ovdje navedenu obavijest o pravima vlasništva. Distrubuiranje, izmjene, slanje, modifikacija ili daljnje korištenje sadržaja ovih mrežnih stranica nije dozvoljeno.

Pristup ovoj mrežnoj stranici podliježe sljedećim uvjetima i drugim zakonodavnim propisima. Pristupanjem i pregledavanjem mrežne stranice bezuvjetno prihvaćate Uvjete korištenja.

Uvjeti

Osim ako nije navedeno drugačije, sve što se nalazi na ovim mrežnim stranica zaštićeno je autorskim pravima te se mora koristiti u skladu s uvjetima, osim ako nije drugačije odobreno od društva KOPOS KOLIN a.s.

Društvo KOPOS KOLIN a.s. poduzima dostatne napore kako bi podaci na mrežnim stranicama bili točni i ažurirani. Međutim, društvo KOPOS KOLIN a.s. ne daje nikakva jamstva za točnost i ažuriranost podataka. Odričemo se svake odgovornosti za sve pogreške i propuste u sadržaju ovih mrežnih stranica koje su se pojavile usprkos svim naporima.

Mrežne stranice koristite i pregledavate na vlastiti rizik. Društvo KOPOS KOLÍN a.s. i njegovi zaposlenici te najvažnije, administratori mrežnih stranica nisu odgovorni za bilo koju izravnu, usputnu, posljedičnu ili neizravnu štetu koja može nastati zbog korištenja ove mrežne stranice. Odričemo se svake odgovornosti te ne dajemo jamstva za štetu koja može nastati zbog vašeg pristupanja ovim mrežnim stranicama, ili preuzimanja materijala, podataka, teksta, slika ili video snimki s ove mrežne stranice.

Nismo provjerili sve poveznice koje su povezane s našom mrežnom stranicom (osobito prodajne točke društava našeg klijenta i njihove mrežne stranice) te nismo odgovorni za sadržaj bilo koje druge mrežne stranice koja je povezana s ovom mrežnom stranicom. Poveznice za ove stranice, vanjske stranice ili druge mrežne koristite na vlasititi rizik.

KOPOS KOLÍN a.s. može u bilo koje vrijeme izmjeniti ove Uvjete ažuriranjem Uvjeta usluge. Sve inačice teksta obvezujuće su za posjetitelje.