KOPOS KOLÍN a.s. vodeći je proizvođač materijala za zaštitu kabela i elektroinstalacija s više od 90 godina tradicije. Trenutačno proizvodimo preko 5000 proizvoda. U kategorija plastičnih proizvoda, proizvodimo instalacijske i razvodne kutije, kanalice i kanale, parapetne kanale, fleksibilne cijevi, podzemne zaštitne cijevi s dvostrukom stjenkom, (KOPOFLEX® i KOPODUR®  s registriranim zaštitnim znakom), podzemne dvodjelne kanale za zaštitu već ukopanih kabela (KOPOHALF®) i druge proizvode koji služe za zaštitu kabela i instalacija. KOPOS podrazumijeva i široki asortiman proizvoda od materijala bez halogena. Želimo prednjačiti u zaštiti okoliša nekorištenjem olova u plastičnim smjesama i drugim aktivnostima za zaštitu okoliša.

U kategoriji metalnih proizvoda, proizvodimo sustave za organizaciju kabelskih trasa kao što su kabelske police (MARS i JUPITER), ljestvičaste i žičane kabelske police ili program proizvoda od nehrđajućeg čelika. Zbog povećanih zahtjeva za sigurnost objekta i ljudi, proširili smo i uveli sustave koji omogućuju zadržavanje funkcionalnosti prilikom požara. Možete izabrati između raznih pažljivo ispitanih sustava.

Proizvodi zadovoljavaju zahtjeve europskih normi te su ispitani u elektrotehničkim institutima. Društvo je također vlasnik proizvodne tehnologije koja se koristi za proizvodnju NEUTROSTOP zaštitnih blokova. Njihova uporaba naročito je važna kada je potrebno zaštiti okolinu od neutronskog zračenja. Svoje proizvode prodajemo diljem svijeta preko 10 društava-kćeri. Društvo također razvija inozemne poslovne aktivnosti te konsolidira svoj položaj na tržištu u drugim dijelovima svijeta kao što su Litva, Latvija, Estonija, Danska, Francuska, zemlje Beneluksa, Ujedinjeno Kraljevstvo, Švedska, Norveška i Ujedinjeni Arapski Emirati ,itd..

KOPOS KOLIN a.s. zapošljava više od 400 ljudi te još 150 u 9 podružnica. Mi prepoznajemo činjenicu da su zaposlenici ključ uspjeha KOPOS brenda. Više generacija naših zaposlenika radi u raznim funkcionalnim jedinicama našeg društva.

Društvo posjeduje ISO 9001, ISO 14001 i ISO 50001 certifikate kao i „Czech Quality“ i „Safe Company“ nacionalne certifikate.

Moderna tehnologija omogućuje kontinuiran razvoj proizvoda čime je  društvo KOPOS KOLIN a.s. predvodnik u razvoju materijala za zaštitu instalacija

KOPOS KOLÍN a.s.
Havlíčkova 432, Kolín IV
280 02 Kolín
Češka Republika

IČ: 616 72 971
DIČ: CZ61672971

Društvo je registrirano u trgovačkom registru Okružnog suda u Pragu, odjeljak B, stavka 3689.


Logo KOPOS                    Logo KOPOS                    Logo KOPOS

Logo KOPOS                    Logo KOPOS                    Logo KOPOS