15.3.2024

KOPOS KOLÍN a.s., kao tradicionalni češki proizvođač elektroinstalacijskog materijala, nudi cjelovita rješenja za različite građevinske procese.

Važno je napomenuti da kutija za ožičenje u lijevanom betonu podliježe većim zahtjevima u pogledu krutosti, brtvljenja i temperature, kao i kemijske otpornosti.
U asortimanu proizvoda KOPOS KOLÍN a.s. možete pronaći kutije koje su izrađene progresivnom tehnologijom dvostrukog ubrizgavanja s mekim membranskim ulazima. Kupac može birati između nekoliko vrsta kutija koje se razlikuju po dubini i poklopcima različitih oblika i promjera. Sve varijante pružaju visoku kvalitetu izrade, jednostavnost korištenja i međusobnu povezivost.
Osim samih kutija, novi sustav kutija od lijevanog betona nudi i montažna krila za direktno pričvršćivanje na željezne armature ili jaki adhezijski magnet koji svoju primjenu nalazi u čeličnoj oplati. Dodatno, nosači za postavljanje kutija jedne nasuprot drugoj i nosač za stropnu kuku koji svaku kutiju mogu učiniti opcijom za rasvjetno tijelo.
Naravno, postoji i niz cijevi za ožičenje prikladnih za lijevani beton.

Brinemo se da energija bude savršeno skrivena čak i u betonu.

Ožičenje u lijevanom betonu donosi svoje specifičnosti