23.4.2018

Isplati se slušati klijente tijekom razvoja, ali mi idemo još i dalje. Zato smo novim proizvodima proširili našu lepezu sustava za toplinsku izolaciju. To su MDZ 300_KB, MDZ XL 300_KB, KEZ 300_KB s dužom instalacijskom cijevi te dužom unutarnjom i vanjskom izolacijom prikladnom za ugradnju električne opreme u izolirane fasade zgrada. Novi proizvodi mogu se sigurno instalirati na izolaciju koja je deblja od uobičajene, do 300 mm.

Klijenti također mogu biti zadovoljni priloženim priborom. Proizvodi KEZ 300_KB isporučuju se sa sidrima, unutarnjom instalacijom, vijcima za pričvršćivanje na zid, vijcima za pričvršćivanje kutije na nosač te vijcima za ugradnju instrumenata. Ako neka od fasada ima grubu površinu, preporučuje se nanošenje silikona na instrument. Priložene upute za instalaciju nalaze se u pakiranju uz sve navedeno. Za ovaj proizvod te navedeni pribor u pakiranju, surađivali smo kako bismo razvili izolacijsku ploču MDZ 300_KB veličine 120 x 120 mm.

  

Novi MDZ XL proizvod nudi četiri puta veću površinu od postojećih montažnih ploča. Ova montažna ploča veličine 240 x 240 mm sada je debljine 300 mm i nazvali smo je MDZ XL_KB. Montažna ploča ima integriranu kutiju prikladnu za pritezanja, a također se može koristiti kao standardna kutija ispod utičnice ili prekidača. Koristi se za instalaciju električnih uređaja poput vanjskih rasvjetnih tijela, detektora pokreta i utičnica od 400 V na izoliranu fasadu zgrada. Njezina konstrukcija sprječava nastanak toplinskih mostova. Nije namijenjena za instalaciju satelitskih antena i drugih elemenata s velikom površinom. Svi proizvodi za toplinsku izolaciju otporni su na temperature koje se kreću u rasponu od -25 °C do 60 °C.

Druga nova značajka koju smo ove godine izbacili na tržište je proširena verzija podne instalacije KOPOBOX PP 80/45/6_LB. Prednost ovog proizvoda je mogućnost instalacije 12 modularnih uređaja za strujne i podatkovne namjene. KOPOBOX 80 instalira se pomoću dviju podloški za instrumente. Oni se zatim čvrsto pritežu pomoću vijaka te razdvajaju pomoću pregrada koje su uključene u pakiranje. One pomažu u razdvajaju električnih krugova, a ugrađuju se umetanjem u razdjelne pregrade. Podloška je također prikladna za ugradnju modularnih uređaja QUADRO ili uređaja istog dizajna kao što su primjerice ABB, PEHA, Legrand, OBO Bettermann, Schneider Electric Altira.

  

Još jedan nužni dio koji je također inovacija, a pomaže instalaterima u radu, univerzalni je spojni dio na kutije KUL 68-45 / LD i KPRL 68-70 / LD. U katalogu smo pribor označili oznakom SKLD 2_NB. Ovi spojni elementi omogućavaju naknadnu ugradnju uređaja u kombinirane okvire i trenutačno pakiranje kutija kada tijekom instalacije nema više specijaliziranih kutija ili kad trebamo kombinirati kutije različite dubine. Ovaj mali komad također je praktičan za druge namjene. Može se koristiti kao mjerač razmaka i mjerač kabela.

Novi proizvodi su u prodaji od travnja.

Mi poboljšavamo i dalje razvijamo svoje proizvode. Za vas.